Et besøg på Designmuseum Danmark


For hulens længe siden gik jeg på Håndarbejdets Fremme, og lige overfor lå det fine Kunstindustrimuseet(nu Designmuseum Danmark). Jeg brugte flittigt deres bibliotek og så næsten alle udstillinger undervejs, så i dag - på en højhellig Grundlovsdag - skulle det så være, at jeg omsider tog et smut forbi igen. 


Som I kan se på billederne havde jeg fornøjelsen af at se "Rokoko Mania", den permanente samt "Livsmønstre". Det var virkelig godt, og jeg sluttede dagen med at låne 8 KÆMPE bøger med hjem fra Biblioteket.

Så nu sidder jeg glad, fyldt op på den gode måde af en inspirerende udstilling og med en seriøs stak af de lækreste kunst/design-bøger foran mig!!Rokoko Mania her ses Nikoline Liv Andersens sugerørs-kjole samt rokoko parykker med aber.

Laura Baruël  laver rokokokjoler i papir og silke.Udsnit af en gammel vægdekoration fra museets faste udstilling.

Udstillingen Livsmønstre af keramiker og lyskunstner Helle Hove
Som en del af udstillingen har hun brugt en del at Designmuseets faste udstilling af tekstilprøver. Der er skuffer med røde håndtag, hvor hun har skrevet små notater til prøverne og en guide videre rundt.

.
Danser af med Lauras smukke kjoler..