Praktikant på værksted.

I går startede Rikke, som er min nye praktikant fra Håndarbejdets Fremme. Jeg glæder mig til de 2 næste måneder, hvor hun hjælper mig her på værkstedet. I dag fik Rikke mit kamera og blev sendt på opdagelse i Carlsbergbyen, se hvad hun knipsede på sin vej her:


På opdagelse i Carlsbergbyen


Turen starter her: Malttorvet 2, på trappen foran værkstedet.


....skilteskov


...og dog!Nedlagte siloer med spændene gammelt bryggeri-rod i krogene

Og videre denne vejMystisk drivhus med stige og 50% svovlsyre!?

Graffiti anno 1945??


Meget stor og rusten skorsten nedefra - og meget lidt blå himmel


!?!Rigtig mange reb under et halvtag


Den flotteste nødtelefon


Vent venligst


grebslraC


!No trespassing!

Klatreskoven


Den gad jeg godt på tur i


Men turen slutter her....for denne gang i hvert fald. 
Hilsen Rikke