NYC


Nu har jeg tilbragt en uges tid i NYC, og det har ikke gået stille af sig. Jeg landende i en jeg-tror-jeg-dør-turbulens med et af de sidste fly inden Sandy, hvorefter hele byen lukkede ned. I går stod jeg blandt amerikanere og eksildanskere med armene i vejret på en propfyldt bar i Nolita, da Obama sikrede sig 4 år mere. Og i dag vælter sneen tungt ned over Brooklyn.

Her er lidt billeder fra ugen der gak-gak.


Man har ikke været i NYC, hvis man ikke har knipset et vandtårn.

Øde gader, alle butikker lukkede og folk holdt sig indendøre.


Brooklyn Flea. Altid et godt sted at finde loppisfund, selvom der desværre synes at komme flere stande med masseproducerede patina-produkter.

Butikken Le Labo, hvor de blandede parfumen på stedet!

 Så er jeg begyndt på Kunstskole på Manhattan.

 Flot maleri i Buswick.

Var på PS1(MOMAS lillesøster i Brooklyn) hvor M.I.A. holdt et inspirerende foredrag.

Har været i rigtig mange genbrugsbutikker uh la la...Kufferten bliver tung!

På dinner. Har spist utrolig mange burgere og pommes frites...

OBAMA.

Det er jeg ihvertfald ikke endnu.